فروشنده ماهی پرورشی صادراتی

ماهی پرورشی صادراتی در استخر های ماهی است که توسط افرادی که در این کار مهارت کافی را دارند پرورش پیدا می کنند،این کار علاوه بر سود فراوانی که برای فرد پرورش دهنده دارد از انقراض آن گونه از ماهی جلوگیری می کند. فروشنده ماهی پرورشی صادراتی اغلب کسی است که خود آن ها را پرورش داده و سپس آن ها را به شهر های دیگر ایران یا دیگر کشور ها صادر می کند.

فروشنده ماهی پرورشی صادراتی

راهنمای انتخاب ماهی پرورشی

راهنمای انتخاب ماهی پرورشی ماهی های پرورشی در قلمرو های کنترل شده اعم از دریاچه ها، اقیانوس ها رود خانه هایی که این قابلیت کنترل را دارند پرورش میابد. ماهی های پرورشی ارزان تر هستند و به نسبت دیگر ماهی ها بیشتر در دسترس مردم قرار دارند؛ تا جایی که 90% ماهی های جهان را تشکیل می دهند.

ماهی های پرورشی از جمله قزل آلا از کیفیت پایینی برخوردار هستن چون غذای آن ها که ترکیبی از ذرت و غلات و روغن ماهی است کیفیت پایینی دارد. ماهی های دریایی چون برخلاف ماهی های پرورشی هستند از کیفیت بالایی برخوردارند و همین امر ارزش غذایی آن ها را به طبع بالا می برد.

راهنمای انتخاب ماهی پرورشی به دلیل اینکه تشخیص این دو گونه ماهی از هم بسیار مشکل است در جایی ثبت نشده است،اما می توان از رنگ پوستشان به این باور رسید که اغلب ماهی های پرورشی طوسی رنگ هستند.

اما ماهی قزل آلا هم که پرورش میابد رنگ صورتی دارد و این به دلیل آن است که غذای این ماهی را از جلبک قرمز می گیرند. انتخاب ماهی پرورشی را نمی توان به سادگی انجام داد و برای تشخیص آن باید به نوع غذایی که خورده است،رنگ پوست آن،شادابی و طراوت آن و مزه گوشت آن دقت کرد.

قیمت ماهی پرورشی صادراتی

قیمت ماهی پرورشی صادراتی همانطور که می دانید برای پرورش ماهی های صادراتی برای آن که این ماهی ها زود تر به دست مشتریان خود برسند از مکمل های غذایی استفاده می کنند که فقط باعث رشد آن می شود و غذای اصلی آن ها کیفیت پایینی دارند.

به همین علت است که قیمت ماهی پرورشی صادراتی حتی اگر از بهترین و مرغوب ترین نوع آن باشد باز هم از ماهی دریایی که صید می شود پایین تر است. قیمت ماهی صادراتی نیز مانند ماهیانی که توسط ماهیگیران و صیادان صید می شود به اندازه، وزن،کیفیت آن و نوع آن است که بستگی دارد.

پرورش ماهی به دلیل اینکه سود زیادی دارد و نتیجه آن زود بازده است خیلی از افراد را به این شغل مشغول کرده و باعث ایجاد کار برای افرادی که به این حرفه علاقه مندند شده است. صادرات ماهی پرورشی نیز چون از همان دسته پرورش است و باعث سود رساندن بالا و نتیجه سریع از آن دسته از شغل هایی است که خود به تنهایی می تواند سود هنگفتی را به پرورش دهنده یا صادر کننده و یا هر دو برساند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.